Fiat Punto: Afslaan bij warme motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Betreft een Fiat Punto 60 Selecta bwjr 1998. Tijdens rijden in de stad (bij laag toerental) met een warme motor in combinatie met warm weer slaat de motor af en start daarna niet meer. Startmotor draait wel maar motor slaat niet aan. (geen brandstoftoevoer??). Na ongever 20 minuten start de motor weer. Dit gebeurd vrij regelmatig en op de meest ongelukkige momenten. Garage kan niets vinden omdat op dat moment de auto goed start. Op de site heb ik gelezen dat het probleem misschien aan een sensor (krukas sensor of brandstof sensor??) zou kunnen liggen. Kan iemand dit bevestigen en aangeven waar deze sensor zit?

leko2222

Geplaatst door leko2222 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

leko2222 (0), 16 jaar geleden

De ANWB-wegenwacht heeft gelukkig het probleem alsnog ontdekt en bevestigd dat de sensor defect was. Door deze te verkoelen startte de motor weer direct. Sensor laten vervangen en probleem is niet meer voorgekomen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.