Fiat Punto: Andere motor in Punto 1200cc

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1200cc 8v

De kans is groot dat mijn motorke naar de vaantjes is door het vergeten terug op te schroeven van het dopje van het koelsysteem! Geen temperatuurmeter en vollen bak zon dus rode lichtje niet gezien en pas toen hij begon te stinken aan een verkeerslicht gemerkt dat er iets mis was verdomme! Ja, dom ik weet het maar het is nu eenmaal zo en kan er niks aan veranderen dus lach jullie allemaal maar even een breuk ik heb het verdiend!(lol)
Nu is mijn vraag of ik er geen zwaardere motor kan is steken of eventueel gewoon de 16v versie?

ovi

Geplaatst door ovi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

groter, meer vermogen alles kan en past mits voldoende kennis, en wat hak en slijp werk, zou lekker het zelfde type blokje er ingooien past direct, geen probleem met de bak ed

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Een andere motor erin hangen kan allemaal,denk wel dat je vaak nog het e.e.a. moet aanpassen en de motor helemaal compleet moet zijn met computer,kabelboom,etc..

Weet alleen niet hoe het zit met de keuring en verzekering in belgie,ze zijn daar over het algemeen nogal streng.

Gr Stefan

ovi (0), 14 jaar geleden

Als ik er een 16v cullasje moest opleggen zou het wel niet echt opvallen denk ik!
Heb even gezocht naar een volledige Punto 16v die bv een ongeval gehad heeft en waar de motor nog goed van is maar niks gevonden dus terug mijn cullas laten vlakken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.