Fiat Ducato 2009: Auto beveiligingssysteem

Bouwjaar: 2009, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 96

16-7-21 richting Scandinavië getankt in Duitsland wilde na tankbeurt niet meer starten (aanslaan) Slotje/sleutel lampje bleef branden.
Na een paar x proberen sloeg de motor weer aan, lampje was uit.
17-7-21 Van oprijblokken gereden viel de motor na +- 10 seconde uit. Lampje slotje/sleutel bleef branden. Startte (aanslaan) wilde niet meer. Ondernomen acties: massa van accu af en na 15 sec weer aangesloten. Met sleutel in de deur vergrendeld en weer ontgrendeld. Beide geen resultaat. Accu is doorgemeten en geeft voldoende spanning. Batterij van sleutel nog niet doorgemeten. Op de Reservesleutel ook geen positief resultaat.
Help! Kan ik morgen de garage nog iets van tips meegeven?

Harro E

Geplaatst door Harro E (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Harro E (0), 2 jaar geleden

Toevoeging: type motor E 759 P 2.3 Mjet 96 je . Omstanders 98000

harry4203 (315) PRO, 2 jaar geleden

valt niet mee zo denk ik, eerst eens uitlezen. draadbreuken in de kabelboom achter de linker koplamp is wel een dingetje.

jokertje (60) PRO, 2 jaar geleden

Is toch Iets met de sleutel herkenning , als dit lampje niet uit gaat krijg je m nooit aan het draaien... uitlezen en de parameters controleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.