Fiat Punto: Benzine lampje werkt niet !!!

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 i SX

hallo,,

Ik heb een Fiat PuntO uit 1996 met alle opties zoals airco,centraale deurvergendeling enz..
Maar ik heb ook zo lampje voor benzine je zit het lampje gwn zitten zeg maar..
Dus ik heb 1 helemaal leeg gereden ging niet aan heb ik de daischbord opengegooid toen zag ik dat het lampje niet eens in zat..
Hebik er een nieuwe lampje ingedaan maar doet het nog steeds niet maar zitten wel contackt punten waar je lampje zeg maar in doet..Wat kan de probleem nu zijn wat de optie ziet er wel op met dat lampjee..

Ik heb er veel na gevraag veel mensen weten het niet ben benieuwd wat voor antwoorden ik hier krijg

groeten van Amer

Gt-amerO

Geplaatst door Gt-amerO (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

thei11316 (0), 17 jaar geleden

Kan de bedrading zijn,die ergens onderbroken is.
Kan ook de schakelaar in de tank zijn,die door de vlotter bediend wordt,net zoals je tankmeter,die schakelaar kan kapot zijn,of een draadje van los zijn.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

je kunt natuurlijk het lampje repareren en er veel tijd en geld in steken. de bedoeling is dat het lampje eigelijk niet gaat branden. optijd TANKEN is een hele goeie oplossing.

paul,

thei11316 (0), 17 jaar geleden

[quote=paulkelder]je kunt natuurlijk het lampje repareren en er veel tijd en geld in steken. de bedoeling is dat het lampje eigelijk niet gaat branden. optijd TANKEN is een hele goeie oplossing.

paul,[/quote]
Helemaal met je eens Paul,ik weet niet wanneer het lapje bij een Punto gaat branden,maar bij een Tempra SW is dit bij ongeveer een derde tank,kan bij deze Punto ook zo zijn en door de vorige eigenaar door ergernis om zeep zijn gebracht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.