Fiat Punto: fiat

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.28v

Ik heb een probleempje met mijn interval van de ruitenwissers. Namelijk in deze stand klappert (ratelt )het intervalrelais meerdere keren tijdens de wisbeweging. Normaal is het dat je alleen een klikje hoort van het relais bij het begin van de wisbeweging, en als de beweging afgelopen is. Echter dit duurt maar +/- 5 minuten dan werkt het weer als normaal. Dus het heeft met opwarming van iets te maken.
Ik vermoed het intervalrelais niet..maar wel de motor van de ruitenwisser. (vet op de sleepbanen?) Als mijn vermoedens juist zijn , is het mogelijk om dat makkelijk te checken..of moet ik de wissermotor uitbouwen?

jrjacobs

Geplaatst door jrjacobs (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1855) PRO, 12 jaar geleden

Slechte verbinding , massa , zekeringkast.

jrjacobs (0), 12 jaar geleden

Intussen iets gevonden op het web. Ik heb het dekseltje van de wissermotor losgehaald , daar de twee sleepkontakten schoongemaakt (het vet wat erin zat was bijna uitgehard). Daarna opnieuw lichtjes ingevet, en voila! Motortje doet het weer als vanouds..

kaleido 1 (1855) PRO, 12 jaar geleden

Goed bezig , weer een probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.