Fiat Seicento: geen vonk op de bogie's

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

probleem met mijn fiat is dat hij eerst slecht liep en na 50 km er mee stopte en niet meer wil lopen hij krijgt wel brandstof maar de vonk op de bogie's is er niet ,heeft iemand een dergelijk geval ook gehad dan wil ik graag weten waar ik moet zoeken ,ik heb hem uitgelezen geeft code po340 aan en die heb ik door gemeten die was goed .graag hoor ik wat ik moet doen .

bertcamu

Geplaatst door bertcamu (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

bertcamu (0), 8 jaar geleden

Hallo bedankt voor je melding maar waar vind ik de hall sensor en waar vind ik de afstelling van de van de distri riem voor de juiste afstelling van de motor en distrie.

kaleido 1 (1660) PRO, 8 jaar geleden

Wat heb je door gemeten ?
Hall sensor zit in de ontsteking .
Bdp sensor bij de krukas veroorzaakt het gebrek aan vonk ook vaak , komt zeker voor bij fiat .

bertcamu (0), 8 jaar geleden

Ik ga morgen weer kijken en zet er een nieuwe in kijk ik gelijk of hij op tijd staat alvast bedankt voor het mee denken .

kaleido 1 (1660) PRO, 8 jaar geleden

Is dit al het nieuwe type , dan zul je ongetwijfelt gelijk hebben .

bertcamu (0), 8 jaar geleden

het is een wagen van 2002dus niet zo nieuw denk ik ,maar de motor staat optijd en nieuwe krukasscensor gemonteert + nokassensor vervangen wat moet ik nog meer vervangen ik weet het niet meer.

bertcamu (0), 8 jaar geleden

Het is jammer dat niemand weet wat er loos is met mijn fiatje dus ben ik genoodzaakt hem naar de sloop te brengen JAMMER maar toch bedankt dat er is over nagedacht . Zelfs de fiat weet het niet is toch raar he .groet bertcamu

thei11316 (0), 8 jaar geleden

Bobines zijn ook vak de oorzaak bij Fiat.

Ruud10657 (0) PRO, 8 jaar geleden

Sloop? Je kunt er nog altijd konijnen in houden ;).
Onder de motorkap bij de hoofdremcilinder in de buurt, zitten twee relais (dacht een rode en een zwarte). Die kunnen het probleem ook veroorzaken. Verder zijn de bobines een zwak punt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.