Fiat Panda: Het te snel lopen van de km teller en het tijsklokje

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Hallo,heb een probleem de km teller en het tijsklokje.Het is nl zo dat als ik bv 110 rijd,dan verschiet de km teller al met 2 tellen naar de volgende km.Het tijdsklokje verspringt ook al na een halve minuut naar de volgende minuut. Zoveel harder je rijd,zoveel te sneller verspringt de boel.Eeen ritje van bv 15 km,geeft op de teller bv 150 km extra aan Wie weet waar dit aan ligt of heeft dit mee gemaakt.Ik nog nooit.Het is trouwens een digitaal klokje en teller.gr,Henk.

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Santa (0), 16 jaar geleden

Denk dat je hiervoor bij d dealer moet zijn i.v.m. garantie.
Op deze manier komt de eerstvolgende onderhoudsbeurt wel heel erg snel in zicht en gaat je afschrijving ook als een "jekko"......

jeroen pinda (0) PRO, 16 jaar geleden

denk dat hier een probleem zit in je instrumentenpaneel waar klokje en km teller in zit maar sluit me volledig bij santa aan laat even weeten wat ze er aan gedaan hebben

mobiel (0), 16 jaar geleden

Morgen ga ik er mee heen,hadden dit probleem nog niet bij de Panda gehad.Jullie horen nog van mij,alvast bedankt.gr,Henk.

mobiel (0), 16 jaar geleden

Vandaag met de auto naar de dealer geweest.Ze hebben alles nagelopen,maar konden geen storing vinden.Heb nog even met de monteur gereden,en alles deed het nu weer zoals het moet.Alleen nu is de km stand ongeveer 2 duizend km minder?? Wat dat nou geweest is?.De teller werkt trouwens aan de hand van de ABS.Het is trouwens maar lastig met al dat digitale gedoe enz,gr,bedankt voor het meedenken,Henk.

Santa (0), 16 jaar geleden

Zorg dat je een videocameraatje bij de hand hebt voor het geval het weer mocht plaatsvinden.
Kun je trachten een en ander vast te leggen zodat men je niet voor gek verklaart.....

mobiel (0), 16 jaar geleden

Ik zie het de komende tijd wel even aan,anders horen jullie.gr,Henk.

Santa (0), 16 jaar geleden

Meld de klacht even schriftelijk bij de dealer zodat LATER duidelijk is dat je de klacht BINNEN de garantietermijn hebt gemeld.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.