Fiat SEICENTO: Motor geeft terugslag

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 176B2.000, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 40

Goeieavond alle,

Vandaag heb ik een seicento gekocht.
Proefrit gehad niks aan de hand alles leek na behoren te werken.
Nu komt het probleem... zodra ik in de 1 rij en een beetje toeren opbouw(2500rpm) en dan het gas loslaat krijg ik een behoorlijke klap van het motorblok. Het voelt aan alsof je een diesel rijdt in versnelling vier en dan terug schakelt na de 2😅.
Maar dit gevoel komt alleen al bij het gas loslaten.
Iemand enig idee??

joe14

Geplaatst door joe14 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1585) PRO, 4 jaar geleden

De omschrijving van de klacht is een beetje vaag , je krijgt een klap van het motorblok ? Waar heb je hem gekocht , lijkt een verborgen gebrek ?
Wat voel/hoor je precies , een betere omschrijving maakt het voor ons makkelijker , waar heb je zelf al naar gekeken , geen motorsteun defect ?

joe14 (0), 4 jaar geleden

Het is inderdaad een motor steun dat defect is dankjewel!

kaleido 1 (1585) PRO, 4 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.