Fiat Multipla: Natte vloer voorin

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

De vloerbedekking is over de volle breedte van de drie stoelen druipnat. Zo ongeveer op de plek waar je je voeten neerzet. Het vocht is reukloos, en kennelijk geen koelvloeistof, dat niveau blijft stabiel. Inwateren via de onderzijde van de voorruit en de opvang van de ruitenwissers lijkt het ook niet te zijn, dat water loopt via de bestemde buizen vlot weg. Maar wat is het wel? Iemand een suggestie? Alvast mijn dank.

LexS

Geplaatst door LexS (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Multipla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

laurent69 (0), 12 jaar geleden

is het aan de achterbank dat de vloermatten nat zijn het kan zijn da u rubbers van u deuren lek zijn

LexS (0), 12 jaar geleden

Nee het is aan de voorzijde. Met name de verdiept liggende vloerdelen rechts en links zijn het natst. Ik vraag mij af of het vocht via de onderzijde van de auto kan binnendringen. Bijvoorbeeld als ik door waterplassen rij?

laurent69 (0), 12 jaar geleden

da kan ook, maar het kan ook aan de rubbers van de deuren liggen als ik u was zou ik in de auto zitten en iemand laten spuiten met de hogedruk en zien of er geen water binnen komt en kijk ook u pollen filter na mssn da het water via daar naar binnen lekt niet goed afgedicht het plaatje of rubber daar lek en kijk eventueel de onderkant na maar begin met het makelijkste
mvg

laurent69 (0), 12 jaar geleden

en geen antwoord meer wat er uiteindelijk is ????

thei11316 (0), 12 jaar geleden

[quote=laurent69]en geen antwoord meer wat er uiteindelijk is ????[/quote]
is nu aan het schaatsen in de auto

LexS (0), 12 jaar geleden

Hierbij even een update. We hebben met hoge druk water in elk kiertje en naadje gespoten. Geen lekkage. Op een Engels forum vond ik berichten over het ontbreken van rubberen afdichtingen aan de onderzijde van de auto. Die bleken bij onze Multipla gewoon nog aanwezig. Omdat vanaf dat moment de vorst is ingevallen is het niet mogelijk geweest verder te zoeken. Dus; wordt vervolgd...

laurent69 (0), 12 jaar geleden

ok we zien het wel
groetjes

Hans4040 (325) PRO, 12 jaar geleden

Heeft de auto airco?
Misschien de condensafvoer verstopt...

LexS (0), 12 jaar geleden

Update. Oorzaak: Condenswaterafvoer verstopt. Hehe. Even laten doordrogen, dan doe ik 'm in de verkoop. Iedreen bedankt!

Hans4040 (325) PRO, 12 jaar geleden

Mooi zo...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Multipla of stel zelf een nieuwe vraag.