Fiat Cinquecento: Probleem met accu,

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900

Als de auto dagelijks gebruikt wordt zijn er geen accuproblemen. Echter, als de auto enige dagen heeft stilgestaan is de accu leeg! Er is in een jaar tijd al twee keer de accu vernieuwd. De laadstroom van de dynamo is in orde! De auto is al diverse keren voor deze storing in de garage geweest maar het euvel is niet opgelost! Er moet ergens bij uitgeschakeld contactslot spanning wegvloeien, maar waar! Heeft iemand dit probleem al eerder meegemaakt bij een Fiat Cinquecento en dit opgelost, dan wil ik dat graag van u horen. Alvast bedankt.

mathie

Geplaatst door mathie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 16 jaar geleden

blijft lampje in de koffer branden?? radio die blijft spelen of binnenverlichting die niet goed functioneerd?

mathie (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Rene, geen van deze 3 mogelijke oorzaken is aan de orde!

civic1985 (0), 16 jaar geleden

wat je zou kunnen doen. is het contact uitzetten, voltage van de accu meten en dan 1 voor 1 alle zekeringen eruit halen. tussendoor elke x wel op de multimeter kijken.

wat kom je dan te weten.

je begint met een voltage van bv: 12,1V trek je de zekering eruit waar dus de lekspanning inzit schiet die naar 12,2V dan weet je in wel circuit de lek spanning zit en kan je verder gaan onderzoeken waar die spanning lekt. en kan je gaan zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.