Fiat Regata: Raar startprobleem

Bouwjaar: 1985

Ik heb een raar startprobleem. Het relais van de startmotor klikt wel, maar verder gebeurt er niets. Deze startmotor is gereviseerd, maar het probleem is hiermee niet verholpen. Bekabeling is gecontroleerd en de massa lijkt prima. Alles werkt. De auto is makkelijk te starten door hem aan te duwen. Met een draaiende motor reutelt de startmotor keurig als je hem doorstart (ik weet dat dit niet mag). Ook met een nieuwe accu is het probleem niet opgelost. Help!

Koen Braak

KoenB

Geplaatst door KoenB (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Regata? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zijn al u verbindingen zeker goed aangesloten(heeft een stevige massa nodig)anders met de startmotor terug naar revisiebedrijf

KoenB (0), 18 jaar geleden

Peter, bedankt voor je bericht. Het stekkertje van het startrelais was te ruim geworden, nadat we hem er een paar keer op en af hadden gehaald. Nadat we hem met een tang hadden aangeknepen was de aansluiting steviger en deed hij het prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Regata of stel zelf een nieuwe vraag.