Fiat Doblo: Ruitgeleider Fiat Doblo

Bouwjaar: 2003, Motorcode: -

We hebben een paar doblo's waarvan het plasieken stukje om de ruit recht omhoog te doen gaan altijd uit de geleiding trekt. We hebben al een aantal malen dat plastieken stukje vervangen. Maar die geleiding is volgens mij ook aan vervanging toe. Van 1 is ze zelfs gekraakt onderaan. Ik vind die geleiding nergens weer op eper, je moet hiervoor toch geen volledige deur bestellen?
Zijn er onder jullie dit probleem ook al hadden? En wat doen jullie ermee?

Dank,
Jeroen.

jeroenmonteyne

Geplaatst door jeroenmonteyne (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Doblo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

joep5513 (0) PRO, 17 jaar geleden

ken het probleem, ook een keer meegemaakt. moet de ruitrubber vervangen, daar zit de geleider in. Ook het kleine stukje mee vervangen

veel suc6

jeroenmonteyne (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik dacht dat de geleider aan de deur bevestigd was? Ik heb het rubber al eens vervangen, maar zonder resulaat.

CorKreukniet (0) PRO, 17 jaar geleden

Kijk eens op eper bij 70129/00 ond nr:3 ???

jeroenmonteyne (0) PRO, 17 jaar geleden

Het onderdeel op tekening 2 bedoel je? Dat is helaas niet wat ik zoek. Dat is idd wel een stuk geleider. Maar daarboven zit nog een soort geleider (waar onderdeel nr 2 7775575 van die zelfde tekening) in schuift. Als je het rubber rond het raam weg neemt kan je die zien.

joep5513 (0) PRO, 17 jaar geleden

46837969 dit is het onderdeelnr wat je moet hebben, de complete ruitrubber links, achterin zit de geleider waar het kleine blokje 7775575 in moet geleiden. Die andere geleiders hadden wij toen ook al vervangen, nadat we deze rubber en het blokje hadden vervangen was het probleem opgelost.

veel suc6

jeroenmonteyne (0) PRO, 17 jaar geleden

ok. ik zal het nog eens herbekijken.
'k hou jullie op de hoogte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Doblo of stel zelf een nieuwe vraag.