Fiat tipo: start probleem

Bouwjaar: 1992

hoi
wie is de specialist die mij kan helpen ik heb start problemen met mijn fiat tipo die niet wil starten heb tot nu toe alles geprobeerd het probleem is: als ik start komt de benzine wel uit de pomp de vonk is wel goed maar de bezine komt niet door de carburateur heen wordt niet ingespoten door de injector ik heb inmiddels de computers wel verwisseld uit een sloperij maar hielp nix heb hem bij een garage gebracht die het probleem ook niet kan vinden hij zei dat het in de bekabeling zit maar waar wie weet hier wat over graag met zeeer dank

tipo04

Geplaatst door tipo04 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Tipo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

john5683 (0) PRO, 19 jaar geleden

meten is weten.

RDijkstra (0), 19 jaar geleden

controleer met een multimeter of er tegelijk met het vonken van de bougies ook de inspuitventiel spanning krijgt.
controleer tevens de weerstand die in serie staat met het inspuitventiel deze moet een waarde hebben van ik dacht 1,4 ohm, ik weet het niet zeker.
Met andere woorden wordt je inspuitventiel wel gestuurd door de ecu.
Controleer tevens met een multimeter of de spoel van je inspuitventiel wel een ohm se weerstand heeft dus niet oneindig hoog want dan kan de ecu sturen wat die wil maar gaat je inspuit ventiel nooit open.

PS wat voor motor heb jij in de tipo zitten een 1.4ie?

groeten
Reinder

damage (0), 18 jaar geleden

wie kan mij vervtellen waar de benzinepomp is van Fiat ipo 1.4i

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Tipo of stel zelf een nieuwe vraag.