Fiat Cinquecento: starten

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.9

auto start soms niet valt dan helemaal stil accu lampje ook en naar een paar keer proberen dan pakt hij soms weer.
hebben wel tijdens rijden dat acculampje zwakjes brand
accu en dynamo zijn al aantal keren getest en waren goed dus rijden al een tijd met een zwak brandend accu lampje maar zal het nu te maken hebben dat hij nu met starten soms helemaal niet meer start en contact lampjes ook niet meer branden??

ik hoop op een antwoord
b.v.d tony

tony82

Geplaatst door tony82 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

onsteking nalopen:bobine ( hoogspanning ), startmotor, verdelercontacten ( rotor versleten ). contacten oxidatie. bougiekabels stuk,massakabel niet goed contact

jeroenmonteyne (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=hennep]onsteking nalopen:bobine ( hoogspanning ), startmotor, verdelercontacten ( rotor versleten ). contacten oxidatie. bougiekabels stuk,massakabel niet goed contact[/quote]
Een Cinquecento heeft een bobine, een startmotor, maar geen verdelercontacten en geen rotor.
Als hij helemaal niet start, wat moet je dan doen omdat hij wel zou starten? Als het lampje van de alternator brandt dan zou ik dit toch eerst oplossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.