Fiat Stilo: stilo 1.6 P0101

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Vreemd probleem.
Ik start de auto, rijdt goed, behoudens tijdens constante snelheid net steeds ietsjes inhouden . Dan wordt hij warm en na verloop van tijd gaat hij stationair heel slecht lopen, slaat gelijk af na optrekken, starten 500 meter rijden en weer uitvallen, reageert niet op gaspedaal, valt gewoon uit.
Ik heb het gasklephuis schoongemaakt, mapsensor vervangen Door een ander (niet nieuw omdat ik eerst wil weten of dat het probleem was) maar ook daarmee exact dezelfde problemen. Bougies vervangen. Uit laten lezen met MultiEcuScan bij hobbyist. Die gaf aan geen problemen met bobine, accu lambdasonde. Ook daar P0101 en ook P0105 wat dus wijst op de mapsensor. Echter is die vervangen uit een draaiende schadeauto en dat ze net alle twee kapot zijn zou wel heel toevallig zijn.
Iemand met de gouden tip?

Richard001

Geplaatst door Richard001 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 9 jaar geleden

Bdp/nokkenas sensor wil dit probleem ook nog wel eens veroorzaken , kijk eens of je vonk hebt als hij niet wil aanslaan.

Richard001 (0), 9 jaar geleden

Maar hij start wel gelijk weer, alleen na een 500 meter slaat hij weer af. Laat ik hem dan staan een paar uur, doet ie het weer goed, tot hij weer warm is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.