Fiat PANDA: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Een buurman heeft het volgende probleem: Alleen als hij de 'extra' stuurbekrachtiging heeft ingeschakeld staan en hij neemt een bocht naar links dan gebeurd het regelmatig dat zijn stuurbekrachtiging geheel uitvalt en hij dus plotsklaps een zwaar sturende auto heeft. Herkent iemand hier dit probleem?

gegroet,
Karthur8

karthur8

Geplaatst door karthur8 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 7 jaar geleden

Nee , maar het systeem uit laten lezen geeft misschien antwoorden .

karthur8 (0), 7 jaar geleden

Bedankt Kaleido voor je reactie..

Ik heb hier wel een uitleesapparaat ( memoscan obd2 display van Luccio met v.a.g ondersteuning) maar ik weet eigenlijk niet of deze nu ook foutcodes kan lezen die niet specifiek emissie gerelateerd zijn. zoals in dit geval sensors van de besturing bij een Fiat. Dit wilde ik toch graag weten eigenlijk in het algemeen of foutcodes van elke auto leesbaar zijn ook als deze niet met emissie gerelateerd zijn en of ze ook te resetten zijn. Dus wel te zien zijn maar wellicht dat het apparaat geen waarden verder kan weergeven.

Als ik de Fiat zal gaan uitlezen met dit apparaat en ik zie geen foutcodes weet ik dan vrij zeker zijn dat deze niet opgeslagen zijn of weet ik dan eigenlijk nog niets zeker en moet ik alsnog Fiat specifieke software/hardware hiervoor gebruiken om zekerheid te hebben hier over?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.