Ford USA Explorer: 4x4 schakelt niet in

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.0

4x4 en lage giering schakelt niet in, word electrisch ingeschakelt op het dashbord

ottocars

Geplaatst door ottocars (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA Explorer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Sorry, zie hem nu pas staan, dit moet ik ff navragen, maar waarschijnlijk komt het signaal niet door in de bak. dit kan liggen in het signaal vanaf de schakelaar naar de computer van de bak, danwel het signaal vanaf de computer naar de bak toe. Ik ga ff zoeken wat ik hierover kan vinden. Dat zal dan morgen worden.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Eerste zoekwerk levert op : een niet goed werkende schakelaar dan wel een niet goed werkende schakelmotor naar de tussenbak.

Inschakelen van 4wd en low gear moet trouwens vanuit de Neutral stand en NIET!!! vanuit Park of rijdend. Neutraalstand schakelaar van de bak is te testen door te kijken of de auto ook wil starten in de neutraal positie. (en niet alleen in de Park) wil de auto niet starten in neutraal, dan zit de kabel naar de bak of de "positiegever" op de bak niet goed. Deze afstellen en weer proberen.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoe is dit eigenlijk afgelopen?

ottocars (0) PRO, 8 jaar geleden

Het probleem is nooit meer gevonden, voertuig is verkocht voor export, excuses voor de late reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA Explorer of stel zelf een nieuwe vraag.