Ford USA F350 1993: Ford USA Camper

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel, Motorcode: E350

Ik wil de koel vloeistof vervangen

Vlgns het boekje zit in deze wagen 29 lts koelvloeistof (incl 5 ltr overflowtank)

Heb inderdaad ongeveer deze hoeveelheid afgetapt echter ik krijg er niet meer dan 16 liter in.

Vermoedelijk is er ergens een airlock en de vraag is hoe krijg ik die eruit

(Ontluchtingsnippel ergens?????)

groet

madebo

Madebo

Geplaatst door Madebo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA F350? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Oei, dat is lastig bij een camper, daar die meestal ook een heel stuk interieur verwarming hebben. 29 liter is ook niet een beetje, laat de auto eens lopen, totdat de thermostaat opengaat, zet ALLE kachels op Warm, en let op de temperatuur meter, laat de auto een poosje draaien (minuut of 10) maar let op dat de motor niet te heet wordt, dan eerder stoppen (let op, een motor met te weinig of geen koelvloeistof bij de zender geeft ook geen temperatuur aan, dus de meter moet op normaal staan). lvoel of er overal warmte uitkomt. Zet de motor uit en laat hem afkoelen, check nu of er koelvloeistof bij kan.

Gr

Peco Power

Madebo (0), 14 jaar geleden

Peter,

Bedankt en heb je raad opgevolgd en inderdaad na ong 15 minuten werd de bovenslang warm.


Ik heb gewoon de motor niet lang genoeg stationair laten draaien. Ik dacht nl dat het slecht zou zijn voor de wateromp indien die droog draait en daarom was ik een beetje overvoorzichtig

mvrgr

mb

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA F350 of stel zelf een nieuwe vraag.