Ford USA F150 2001: gas en benzine probleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.4 ltr

Hoi ik heb problemen met gas installatie en benzine hij verbruikt even veel gas als benzine lijkt het en pas hoorde ik in de bak waar de tanks liggen een zoemend geluid als de motor uit was en contact ook en als ik dan onder motor kap zekering eruit haalde stopte het geluid en anders was een paar uur later accu leeg en als ik tijdens rijden zekering eruit haalde ging tie allemaal stootte maar nu is dat geluidje weer weg maar nu gebruikt ie weer gas en benzine tijdens rijden en gaat ie af en toe nog stootte een heel gedoe en heel vreemd wet u wat dit betekend het is een LARIAT en G 3 installatie

groeten jan

jan2010

Geplaatst door jan2010 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA F150? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Dit is een probleem dat door een gasspecialist vast wel te repareren valt, ik zou even bij een lpg inbouwer bij je in de buurt langsgaan, waarschijnlijk dater iets verkeerd is aangesloten, of een draad contact / sluiting maakt?

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA F150 of stel zelf een nieuwe vraag.