Ford USA 0: ontstekingsvolgorde 6 cyl ford 2800 usa pinto

Bouwjaar: 1978, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cyl. 2800

bougiekabels, verdelerkap, rotor bougies vervangen motor loopt heel onregelmatig ,staat te schudden. misschien kabels verkeerd aangesloten, kan geen volgorde vinden in doc. wat is eerste cyl. waar begin je op de verdeelkap.???

triker54

Geplaatst door triker54 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford USA 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Volgens mij is de 2.8 de bekende "cologne" engine oftewel een duitse ford en die ontstekingsvolgorde is 142536... Dus met een handboek van een Capri of Granada uit 1978 kom je een heel eind bij deze motor, want dat is de zelfde (is makkelijker voor de onderdelen ook)
Is dit de Pinto op gas uit Hilversum???

En de Pontiac? nog ooit weer de bak aan het schakelen gekregen?


Gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

http://www.therangerstation.com/tech_lib...

scroll deze ff door, staat de tekening en de cilinders + ontsteking ook op.
Nu moet het lukken.

gr

Peco Power

triker54 (0), 12 jaar geleden

ja dit bedoel ik de cyl. en de verdeelkap. Nu kan ik de kabels en zo checken. Deze pinto heb ik 3 of 4 jaar geleden al gekocht. Hij ging echter steeds slechter lopen, door de slechte kabels en zo. Hoopte door nieuwe spullen erop te zetten dat het beter werd, maar dat is niet zo. Vandaar dat ik de kabels en zo wil checken voor ik verder ga zoeken. De pontiac is wat mij betreft einde verhaal, mijn zoon zat zo te klooien er kwam maar geen vaart in ik heb er een paar zaterdagen aan verspijkerd met olie verv. en zo, maar de auto wilde niets meer doen.Hij heeft er nog een bij gekocht met een tik in de motor en nu staan ze alletwee aan de kant. Dat schiet lekker op he. Hebben wij er zo veel moeite voor gedaan en meneer gelooft het wel. Ik kan even geen hoogte van hem krijgen. gr.peter

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Zoals reeds gezegd, dit is gewoon een keulse ford, bij de capri/granada etc fanatics, (is vast wel een forum ofzo van) kun je vast heel veel info (en hulp) vinden. De TS en, okay duidelijk daar hoor je mij niet weer over.

gr

Peco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford USA 0 of stel zelf een nieuwe vraag.