Ford Mondeo: aanjager unit dashboard

Bouwjaar: 1998

Hallo, wie kan mij helpen de unit van mijn aanjager/airco doet niets meer. Er staat waarschijnlijk geen spanning op de unit (licht doet het wel) maar ik weet niet welke draad er spanning moet hebben om de unit beeld te laten geven en te laten functioneren (digitale unit). Heel af en toe gaf deze beeld maar dat duurde maar heel even en dan klinkt er een brom uit het dashboard. hierna valt het scherm uit en dan werkt er niets meer.
Alle ideeen zijn van harte welkom ik zie het niet meer zitten. alvast bedankt. Eelco

Eelco2630

Geplaatst door Eelco2630 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Eelco2630 (0), 18 jaar geleden

typisch escort probleem. blijkt na veel zoeken ook wel een bij mondeo voor te komen. de zekeringenkast is nl. kapot. Was echter geen garage in de buurt die dit al eerder had meegemaakt. Te herkennen aan de kapotte stekker achterop de zekeringenkast (dikke rode en groene draad, iets dunnere oranje draad). hoop hiermee andere veel zoekwerk te besparen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.