Ford Mondeo: airco problemen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0TDCI

Hallo allemal. ik heb de volgende probleem. airco is net bijgevuld ,dus vloeistof heeft genoeg. hij doet het maar na een tijd ,komt geen koude lucht meer. bv. heeft prima gewerkt ,goed koude lucht ,ventilatoren van radiator draaien volop.Kom ik thuis zet ik het uit,start ik opnieuw ,maar geen koude lucht en valt op dat radiator ventilatoren doen het ook niet mee,terwijl daarvorr hebben het gedaan. na tijd rusten doet alles weer normaal.
bedank voor iedere tip.

kyros

Geplaatst door kyros (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

eddyarc (100), 13 jaar geleden

wat bedoel je met een tijd rusten dat de airco terug werkt of niet als het niet meer werkt dan is het airco systeem lek en zul je moeten opsporen waar het lek vandaan komt.

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Het zou kunnen dat er vocht in het systeem zit wat na een tijdje bevriest in de gekalibreerde boring, als de airco dan een tijdje uit staat gaat dit weer ontdooien en dan begint het weer van vorenaf aan.

Terug gaan naar dat erkende airco bedrijf en opnieuw laten controleren lijkt mij.

Suc6

kyros (0), 13 jaar geleden

bedank.

RaliasR (0), 13 jaar geleden

En was de magneetkoppeling is ook gecheckt ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.