Ford Mondeo: brandstofpomp secundairstroomcircuit

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo

volgende doet zich voor motor loopt stationair goed ,maar bij rijden begint de motor tehikken en tebokken als een gek ,heb bedrading gecheckt kwam een draad breuk tegen van de koelvloeistof temp zender(ecu), door slijtage was de draad vlak bij de stekker versleten ,nieuwe stekker aan gesoldeerd ,dus ging er van uit dat dus de ecu verkeerde waardes kreeg van de tempzende en daarom zo slecht liep,maar goed motor loopt nog steeds beroerd,auto uitgelezen met de mega macs 50 ,en de volgende storing komt pernament te voorschijn,


Foutcode: P0232
SECUNDAIRSTROOMCIRCUIT BRANDSTOF POMP




iemand advies !


mvg niels

nharmelink

Geplaatst door nharmelink (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat zou betekenen dat de spanning na het brandstofpomprelais een storing heeft of heeft gehad.
Ka je controleren of de brandstofpomp blijft draaien onder het inhouden? misschien met een spanningsmeting op de pompaansluiting onder de achterbank?

Ook de bedrading tegen het schutboard aan, tot aan de computer (motorruimte, rechts achter de veerpoot) kan wel eens doorschuren.

Suc6

nharmelink (0) PRO, 13 jaar geleden

Super ga er nu mee aan de slag !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.