Ford Courier 18D: brandstofsysteem

Bouwjaar: 1996

Is er iemand die kan zeggen op welke meest eenvoudige manier het brandstofsysteem (lage druk gedeelte) gecontroleerd kan worden op evt. lekkage. Ergens moet er lucht in het systeem komen waardoor de brandstof niet goed wordt opgevoerd. Het ligt niet aan het handpompje op het fijnfilter. Is vervangen en gecontroleerd. Het lage druk gedeelte lekt visueel geen brandstof.

Roliestone

Geplaatst door Roliestone (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Courier? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tinus11482 (0) PRO, 20 jaar geleden

het kan ook nog uit de voorverwarming komen, gebeurt wel vaker.
deze moet je er gewoon even tussen uit halen.
doorverbinden met een doorzichtige slang.

Hans4037 (0) PRO, 20 jaar geleden

Nog steeds niet opgelost? Als je een beetje druk op het systeem zet kun je zien waar er lekkage is daar zou dan de eventuele lucht in het systeem komen.

Hans

Beunhaas (530) PRO, 20 jaar geleden

Vervang gewoon die slangetjes in plaats van moeizaam zoeken (alles tussen leiding onder auto en pomp)

Roliestone (0), 20 jaar geleden

Bedankt allemaal voor de tips. Misschien is dat wel het beste, alle slangetjes vervangen van onderuit de auto. Ben ik hopelijk van alle gedonder af.
mvg, Roland

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Courier of stel zelf een nieuwe vraag.