Ford Focus C-Max: Datum instelling Radio

Bouwjaar: 2005

Ik heb in mijn ford een standard radio/sony cd6000
Is het mogelijk dat de datum ook op het scherm blijft net als de tijd aanduiding.Ik kan het niet vinden in mijn instructieboekje,wel bij het menu,maar om het vast te stellen lukt het mij niet.Wie o wie kan mij iets er over vertellen
groetjes Dick.

772

Geplaatst door 772 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

yoshi (0) PRO, 18 jaar geleden

Voor zover ik weet is dit niet mogelijk. De datum kan opgevraagd worden via het menu maar kan niet permanent op de display getoond worden.

772 (0), 18 jaar geleden

Ik heb het wel bij een Ford Focus gezien,met dezelfde radio.

yoshi (0) PRO, 18 jaar geleden

Ben je zeker dat dat ook een Sony radio was? Er bestaat nl ook nog een gewone radio-cd6000 van Ford.
Ik ga morgen of vrijdag toch eens proberen bij één van onze auto's.

772 (0), 18 jaar geleden

Hoe moet ik de tijdaanduiding veranderen in de wintertijd, is er een andere manier, want als ik volgens het boekje doet, lukt het,maar als de radio uitzet springt de tijd aanduiding weer op de zomertijd.

yoshi (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat die datum betreft: ik heb het geprobeerd bij een sony cd6000 en bij een gewone cd6000 en bij alletwee kan ik de datum niet constant op het scherm krijgen. Pas op met vergelijken met andere wagens; de mogelijkheden van radio's van hetzelfde type kunnen soms verschillen naargelang de bouwdatum van de wagen.

Het uur veranderen kan gewoon via het menu.

772 (0), 18 jaar geleden

Dat weet ik als ik het uur wil veranderen via het menu,maar na uit en aan te zetten van de radio verandert het uur in oude stand weer.Moet ik het veranderen via seek( de kleine toetsen naast het menu toets)?

772 (0), 18 jaar geleden

Of is er een andere manier?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.