Ford Mondeo: electr verst hoogte v stoel

Bouwjaar: 2002

Bij het drukken op de schakelaar van de stoelverhoging/verlaging hoor je alleen het electr motortje lopen, vlg de dealer moet er dan een compleet nieuw frame in ongeveer 500 Euro, plastic tandheugel schijnt stuk te zijn; weet iemand nog een reparatieoplossing?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zou proberen er 1 van de sloop te halen.

Dealer heeft trouwens wel gelijk,alles aan die stoelframe's is geklonken,en je kunt er géén losse onderdelen voor krijgen.

Of natuurlijk zonder stoelverhoging gaan rijden.......

Niels

Kai (0), 18 jaar geleden

Niels jij als ford mede werker zou toch moeten weten dat het motortje gewoon kapot is wat regelmatig voorkomt bij de mondeo is ongeveer half uurtje wer om te vervangen niks geen nieuw stoelframe ofzo

Ties11431 (0) PRO, 18 jaar geleden

Motor is gewoon los leverbaar maar kost geloof ik ik net zoveel of iets meer als een stoelframe, alleen montage is veel makkelijker.
Dus gewoon losse motor kopen.

jjbalmszonen (0) PRO, 18 jaar geleden

Vergissing bij de dealer, motor los te koop,225 euro, 3 boutjes met dopje 6,5 los te halen, even vol gehouden met informeren.... dus Niels als men fout geinformeerd wordt net als ik.....

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 18 jaar geleden

kun je even de finisch code doorgeven, ik weet namelijk aak niet beter dan dat er alleen een compleet stoelframe vervangen kan worden..

gr, Ruud

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.