Ford Focus C-Max 2016: Elektronica

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M8DB, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 110

Met deze wagen een probleem gehad wat schade heeft opgeleverd. Na gebruik crruisecontrol door ff op de rem te drukken begon de wagen plotseling sneller te rijden. Nogmaals op de rem trappen hielp niet. De wagen zette door totdat ik op de koppeling trapte toen waren de problemen over. De wagen is door de garage uitgelezen en men kon helemaal niets vinden. Een paar weken later viel mij op dat, als ik een constante snelheid rijd, ik het gaspedaal rustig los kan laten. De wagen rijd dan gewoon door. Normaal gesproken zou de auto moeten afremmen op de motor. Druk ik op de koppeling dan is er niets meer aan de hand.

Daarom wat is hier loos. Is dit software matig? of is er iets anders aan de hand. Wat moet er gebeuren om dit probleem op te lossen.

Dank alvast,

Johan

Linkie

Geplaatst door Linkie , lid sinds 7 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Begin eens met uitlezen met goede apparatuur .
Remlichtschakelaar zou vreemde signalen door kunnen geven , maar ik vermoed iets van een probleem met een module.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.