Ford Focus: focus tdci brandstofpomp defect

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1800 tdci 100pk

hallo,
bij dit type wagens hebben we al verschillende brandstofpompen defect gehad,foutcodes verwijzen allemaal richting te lage druk en lage druk aan injectors. Enkele hebben we laten repareren bij een dieselcenter,maar die vervingen de pomp en de injectors,waar ik toch enkele vragen bij heb,nl, de flens op de aandrijfas bleek gewoon los gekomen te zitten op de as,dit is toch onmogelijk? na vervanging van de pomp kregen ze die niet meer aan de praat,dus vervangen van de injectors. dure grap alst je et mij vraagt. Iemand ervaring met dergelijke oorzaken? Graag reactie,

fordis

Geplaatst door fordis (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

snouky1 (0), 15 jaar geleden

heb zelf een 1800tdci en ik heb wel ferm wat problemen met de wagen...
als ik een drukke straat moet oversteken valt deze gewoon stil.garage vindt niets maar de wagen trekt langs geen kanten op.
daar ik nog 1 jaar garantie heb( auto heeft nu 18000 km) zal ik moeten wachten tot deze afloopt om hem te chippen...
maar na vraag bij anderen blijkt volvo dezelfde motor te gebruiken en die bezit meer pk's dus denk dat als ze de begrenzing eraf smijten dat dan de problemen opgelost kunnen worden
naar verluidt zou de mondeo wel een nieuwe pcm krijgen omdat ze daar wel met deftigere problemen mee kregen(terugroepactie)

126 (0) PRO, 15 jaar geleden

als de pomp eerst slecht is en dan defect zeker verstuivers ook slecht door slijtage delen die uit de pomp komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.