Ford Mondeo: ford mondeo 2004, raar geluid uit motorkap

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

hey, zou graag effe het volgende weten

hebben een leuke ford mondeo 2.0 tdci ghia clipper zien staan van 2004 met ongeveer 100.000 km op de teller. Was er direct weg van, maar toen ik hem starte, viel me iets op. Start heel gemakkelijk, motor draait goed, maar toen ik het gaspedaal indrukte en de motor wat hogere toeren liet maken, was er een raar geluid uit de motorkap toen de motor terugkeerde naar het stationair toerental, een precies rammelend geluid, toen em er bijna was, wat zou dit kunnen zijn, zouden dit zware kosten met zich meebrengen. Tis gewoon om te weten of ik zou vragen om dat eerst te laten herstellen of anders nog een serieus stuk van de prijs te doen, in de mate van de kosten dit met zich zou meebrengen

mercikes

forkky

Geplaatst door forkky (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

svaleras (100), 15 jaar geleden

Tja...
zoiets is natuurlijk moeilijk in te schatten zo, dat geluid kan van alles zijn. Hoeft niet meteen iets ernstigs te zijn, kan ne zo goed iets los zitten en een beetje rammelen. Beste lijkt het me om onder de motorkap te kijken en proberen het geluid te traceren...dus waar het vandaan komt. Dan ben je een stukkie dichterbij

succes

forkky (0), 15 jaar geleden

hey mercikes,

was gewoon om te weten of er iemand zoiets al meegemaakt heeft, dus je hoort het niet als em stationair draait of als je gas geeft, alleen maar als em terug gaat naar zijn stationair toerental (dus gas lossen)

svaleras (100), 15 jaar geleden

Niet dat het er direct mee te maken heeft, maar...soms zijn er "vreemde" geluiden waar te nemen en is er verschil bij koude of warme motor. Misschien dat dit meespeelt en dat het alleen zo lijkt. Of doet dat geluid zich ook voor bij zowel warme als koude motor?

bdommel (0), 15 jaar geleden

Zit het misschien in de uitlaat?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.