Ford Transit: ford transit 2.4 tdci afslaan

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4 tdci

Hoi, we hebben een ford transit 2.2 tdci 63 kw uit 2007 binnen gekregen die stationair onregelmatig loopt en na ongeveer 1 minuut stationair draaien afslaat. start je de motor dan weer, loopt hij weer normaal stationair, en duurt het een tijd voordat de motor weer onregelmatig begint te lopen. storingscode p0404 egr was aanwezig. deze vervangen maakt geen verschil. Verder waren ook storingscodes p1103 en p2265 aanwezig. Storingen komen na wissen niet meer terug maar de motor blijft onregelmatig stationair lopen en afslaan. Iemand ervaring met deze klacht? hoor het graag Mvg. Tbrugmans

tbrugmans

Geplaatst door tbrugmans (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 12 jaar geleden

IMV klep achter op pomp kan het zijn als het een Delphi pomp is.
Heb je al drukken gemeten?
Slechte CR verstuiver?

tbrugmans (0) PRO, 12 jaar geleden

hoi, er zit een denso pomp op, en verstuivers retour getest zijn ok. wat me wel opvalt is dat er veel lucht in de aanvoerleiding naar de hd-pomp komt en ook zie je uit de retour van de cr-verstuivers belletjes lucht meekomen? In hoeverre is dit normaal? heb reeds nieuwe brandstoffilter gemonteerd maar heeft geen effect.

jopiekees (0) PRO, 12 jaar geleden

Die luchtbelletjes zijn vrij normaal, zie ik ook vaak bij goed lopende motoren. Het is vanaf hier natuurlijk moeilijk inschatten in hoeverre het nog toelaatbaar is. Als je een tijdje gaat rijden met de auto, blijft hij dan wel goed lopen? Brandstoffilterhuis kan ook lekken, heb ik één keer gehad bij een Transit.

suc6

slayer1981 (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik zou eerst de imv-klep eens vervangen en de pomp opnieuw inleren

bnm (0) PRO, 12 jaar geleden

probleem is bekend software update uitvoeren , dan probleem weg succes!!!

preddie (0) PRO, 12 jaar geleden

vast en zeker de imv achteraan op de pomp. grt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.