Ford C-max: Geluid koppeling vrij

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo iedereen, probleem: in vrijloop, koppeling vrij in geluid midden onder auto. Alleen als deze warm was. Lastiger schakelen ook. Koppeling ingetrapt, in versnelling, geluid nog steeds aanwezig maar minder.
Bij 5 garages geweest. 1 zei zie het nog aan, anderen zeiden is het druklager. Nu bij Ford laten vervangen, druklager, koppeling en vliegwiel was defect. Probleem is er echter nog steeds. Dit aangegeven bij de fjord dealer, deze geeft aan is normaal. Aangegeven dat dit reden was om hem te brengen.
Iemand idee wat mijn opties zijn? Kan het de bak zijn?
Na reparatie kwam het geluid alleen in vrijloop met koppeling vrij, versnelling vrij. Nu na een week begint het na weer een bezoek aan de dealer ook al als de motor nog koud is.
Dealer zegt is normaal. Druklager moet nog inwerken zegt monteur. Ik geef er opzettelijk geen mening over, maar als er iemand meer over kan vertellen dan graag.

Aneus

Geplaatst door Aneus (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford C-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1900) PRO, 8 jaar geleden

De kreet druklager moet inwerking , komt uit de fabeltjeskrant.
Rammelt je katalisator niet in de uitlaat ?

Aneus (0), 8 jaar geleden

Kaleido1, nee de kat is het niet. Ook onder de auto gestaan bij de dealer en pokkepokkepok geluid komt duidelijk bij bak/koppeling vandaan.

Aneus (0), 8 jaar geleden

Blijkt uit de bak te komen. Is dat bekend bij iemand over de ford/mazda bakken, dat geluid?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford C-Max of stel zelf een nieuwe vraag.