Ford Mondeo: inhouden motor

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 v6

nogmaals dit bericht,hallo, ik heb de laatste tijd dat de auto steeds inhoudt, dan heb ik opeens minder vermogen, vooral met het optrekken voel je het, en met constante snelheid dan is het net alsof je de rem ff indrukt, heb ook het gevoel dat de motor dan een beetje trilt,op het moment dat hij inhoudt,en dan gaat hij zo opeens weer als een speer vooruit en draat dan ook perfect. wie weet wat dit kan zijn? mvg siete

Geplaatst door

siete (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

siete zo telezen lijkt het erop dat er dan een cilinder niet mee doet ; vervang of controleer je bougies en vervang de bougiekabels het zou heel goed kunnen dat een kabel af en toe door slaat.

groetjes jan.

jan T 115
badge vip badge

18 jaar

is dat van de bougiekabel's ook te controleren?? kuin je dan een vonk zien oid. siete

siete 0

18 jaar

siete het enigste wat je kan doen is de motor laten draaien en de kabels met een plantespuit nat spuiten en dan kijken of hij overslaat ; je kan ook gas geven na inspuiten om te zien of hij dan overslaat ; doet hij dat dan gelijk alle kabels vervangen.
vergeet ook de bobine niet.

groetjes jan.

jan T 115
badge vip badge

18 jaar

hallo jan, alvast bedankt voor de reactie. ik kon nix vinden, moet nog wel vertellen dat de auto 3 maand heeft stilgestaan ivm. vervanging van de koppakkingen, maar zou het ook iets met de lucht/benzine toevoer te maken kunnen hebben? vind het zo vreemd dat hij soms wel perfect loopt en dan weer ff niet.en na het inhouden schiet hij opeens ook zo weer vooruit en is er ook nix aan de hand en loopt dan ook als een zonnetje. heel vreemd. gr. siete

siete 0

18 jaar

ja siete dat zou kunnen maar ik begin altijd met storingen uitlezen en de volgende stap is de bougies en kabels en zoverder dus als dat allemaal goed is dan zou het bijvoorbeld een verstuiver kunnen zijn maar dat is weer moeilijk tecontroleren dat gaat alleen als hij rot loopt en blijft lopen want op het moment dat je niks merkt dan vind je ook niks en dan is het enigste wat je dan kan doen inspuiten met water en zien of je daan wat merkt of het een kabel is.

groetjes jan.

jan T 115
badge vip badge

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.