Ford Puma: kachelword niet warm

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.7

hallo mensen ik heb een ford puma uit 1997 en onlang werd mijn kachel niet meer warm en de temperatuur kwam een beetje omhoog maar niet voldoende, dus heb ik een nieuwe thermostaat er ingezet maar nu is de temperatuur wel weer goed volgen de meter maar de kachel word een beetje lauw wanneer je echt even gas geeft.
als je normaal rijd dan blijft de kachel koud misschien is het een luchtbel of er zit ergens een ontluchting die ik niet weet te zitten heb hem gevuld met een lopende motor en gewacht tot ik dacht dat de lucht eruit is.
nu is de motor temperatuur wel weer normaal maar geen warme kachel wie heeft voor mij de oplossing alvast bedankt hoor van jullie.

mvg,

gert

Geplaatst door

gert3654 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Had je bij het afvullen van kvs ook de kachelkraan geopend?
Dus verwarming op max en afvullen. Wel kan het ook zo zijn dat kachelradiateur verstopt is.

voyager 0

8 jaar

ja ik had bij het afvullen wel de kachel aanstaan maar achteraf bleek nu toch dat de kachel kraan defect was dus ging niet meer open nu word hij wel weer warm dus het probleem is gelukkig weer opgelost bedankt voor de reactie's van iedereen wij zitten weer warm en ik denk dat hij nu ook wel weer zuiniger kan lopen nadat ik de thermostaat ook heb vervangen en nu de temparatuur weer goed is .


mvg,

Gert

gert3654 0

8 jaar

Bedankt voor terugkoppeling en mooi dat het opgelost bis.

voyager 0

8 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Puma of stel zelf een nieuwe vraag.