Ford Mondeo: kofferbak slot wil niet meer open

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 l 16 v 145 pk

Wie o wie kan me helpen mijn kofferbak slot werkt niet meer heb met mijn auto een andere auto gestart met behulp van startkabels de volgende dag auto ontgrendeld en kom er achter dat het slot van de kofferbak het niet meer doet geeft geen kick meer dus ik denk vast een zekering alle zekeringen gecheckt alle zekeringen nog goed de dubbele klik op de afstandsbediening geeft alleen de knipperlichten weer ik kan trouwens de blok zekeringen niet checken . Vindt één ding ook gek moest de elektrische ramen opnieuw inregelen zodat ze in één keer om hoog gaan .het betreft een stationwagon kofferbak ik hoop op een voordelige oplossing die ik zelf kan uit voeren mvg Rick

rickeikens

Geplaatst door rickeikens (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Fordrat (0) PRO, 10 jaar geleden

slot kapot , komt zeer veel voor

rickeikens (0), 10 jaar geleden

Ik was hier al een beetje bang voor, maar ik had gehoopt dat er iemand was die nog een andere oorzaak wist en dit misschien nog anders op te lossen was dan naar de garage voor een nieuw slot. Maar er zit denk ik niks anders op.

In ieder geval bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.