Ford Ka: lekstroom

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 duratec

Volle accu binnen 48 uur geheel leegetrokken er staat niets aan geen verlichting geen radio af andere zaken ,vervolgens accu volledig geladen en zelfde kuren zoals eerder beschreven geen lampjes die gaan branden de radio doet het nog wel maar zodra ik het licht aanzet valt alles weg .
als ik wil starten gaan de meters even enorm vibreren en alles valt dan stil wel brand het starter onderbreker lampje gewoon.

haazen

Geplaatst door haazen (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 13 jaar geleden

een ampere-meter tussen de massakabel zetten en de zekeringen 1 voor 1 verwijderen, tot je de groep gevonden hebt en dan de achterliggende verbruikers controleren....(Sluipstroom)
De koperkontakten van de kofferbak en de airbagmodule geven wel eens dezelfde storing bij de Ka.

bnm (0) PRO, 13 jaar geleden

dynamo contr, kijken of hij warm is met koude motor , even ampere meter ertussen en anders even de plus draad en smartcharge afkoppelen , en kijken of dan de ruststroom minder is

haazen (0) PRO, 11 jaar geleden

probleem is opgelost door een massa schakelaar tussen de accu en de massa te zetten wanneer de auto niet wordt gebruikt schakelaar omzetten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.