Ford Mondeo: LPG computer werkt niet meer na verstopte uitlaat

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16v

Nadat de uitlaat verstopt was omdat de katalysator van binnen los was gaan zitten en de doorgang van gassen belemmerde (meer dan 2000 toeren was niet mogelijk) stopte de lpg g3 installatie er al snel mee, het lampje in de lpg - benzine schakelaar brande niet meer en de auto liep alleen nog maar op benzine. Na het vervangen van de katalysator hoopte ik dat de lpg installatie wel weer uit de "error-mode" zou komen, maar helaas. Heeft iemand een idee hoe ik de lpg computer kan resetten?

Ik heb al geprobeerd de accu pool los te halen en dan te starten (zodat alle condensatoren ontladen werden), maar dat mocht niet baten.

Het is een Vialle G3 systeem (met verdamper). Is er uberhaubt een handleiding van deze g3 installatie te krijgen?

Alvast bedankt,
Jeroen

JeroenB73

Geplaatst door JeroenB73 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JeroenB73 (0), 17 jaar geleden

Dan maar zelf een antwoord posten. Na 3 dagen werd de computer vanzelf weer wakker, een kennis met ook een LPG installatie had een soortgelijk verhaal, ook na een storing in de computer herstelde deze zich vanzelf na twee dagen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.