Ford Mondeo: Mondeo bibbert/schokt na 30km

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdci 130 pk

Hallo

Wie kan mij helpen ... Mijn garage staat voor een raadsel.

Rij met een Mondeo break automaat tdci 130 pk Ghia 170.000 km - Nov 2002. Sinds kort begint mijn wagen licht te schokken/bibberen na ongeveer 30 km gereden te hebben. Als ik pas vertrek en korte afstanden doe, doet er zich geen probleem voor. Problemen beginnen pas nadat de motor goed warm is.

Heb al alles terug laten inlezen met de laatste nieuwe software. (injecteurs/verstuivers en koppeling) Eerst werd gedacht aan injectiepomp of verstuivers maar het rare is dat hij normaal optrekt (geen vermogensverlies heeft en hij direct start, zelf bij koude temperaturen) en pas licht begint te schokken na 30 km.

Als de wagen aan de computer aan de wagen gehangen wordt, worden er geen foutcodes vastgesteld. Zo is het volgens de garage moeilijk te achterhalen waar het probleem zich voordoet.

Wie kan me helpen.

Mvg
Bart

bart1973

Geplaatst door bart1973 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

of de banden/spanning
of (misschien) vliegwiel?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.