Ford Transit: motor loopt niet rond

Bouwjaar: 2007

hallo allemaal, ik ben geen prof,maar heb wel verstand hoe een wagen inmekaar zit. mijn probleem, ik heb een ford transit 2007 als ik mijn wagen start loopt deze onregelmatig van laag naar hoog toeren dit kan ik ver helpen door een paarkeer mijn koppeling in en uit te drukken dit doe ik iedere keer als ik mijn wagen start. bij het optrekken lijkt het alof een cilinder niet mee komt de motor maakt dan een niesend en trekt dan door. kan iemand mij uitleggen waar het eventueel aan kan liggen.

vr.gr. peter h

pjhpjh

Geplaatst door pjhpjh (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Ga naar de dealer en laat de computer eerst uitlezen op foutcodes, indien geen foutcodes dan computer updaten, daarna hogedrukpomp inleren, voorinspuiting inleren, drukontlastklep resetten.
Indien wel foutcodes deze eerst verhelpen.

PS, vul even de gegevens van de auto in in juiste veld.

Suc6

Highway (135) PRO, 13 jaar geleden

Juist, even de gegevens invullen ik heb je al op weg geholpen met model en bouwjaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.