Ford TRANSIT CONNECT 200S LR VAN 1.8TD 55: na starten afslaan

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BHPA, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 55

Mijn zoon heeft deze auto geleend en helemaal de tank leeg gereden, daarna kreeg hij na verloop van een week start problemen. We hebben toen het fijnfilter vervangen en de leidingen ontlucht. Hij start wel maar slaat direct daarna af.
De ANWB erbij gehad die heeft met een ballon balg nogmaals ontlucht de zekeringen gecontroleerd en ook weer gestart zelfde probleem aanslaan en direct weer uit, Die ANWB man dacht dat het aan de anti diefstal sleutel lag de transponder. Daar via de sloop een andere voor gekocht inclusief sleutel. Daar zat het hele stuurhuis en contact slot bij. Daarvan heb ik alleen de start blokkering verwisseld en de transponder in de sleutel verwisseld. Het zelfde resultaat. aanslaan en direct weer afslaan.
Wat kan hier de oorzaak van zijn?

Else Hof

Geplaatst door Else Hof (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Je zal hem even moeten (laten) uitlezen. Er worden vast wel codes gezet. Er kunnen meerdere redenen zijn namelijk (openstaande injector, hogedruk pomp stuk enz)

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.