Ford focus wagon grijs kenteken: olie in achtermat

Bouwjaar: 2000

In de achtermat van mijn focus is olie in terecht gekomen, ik was mijn handen in onschuld, zo gekocht ik heb de mat inmiddels gereinigd met wasbenzine, Biotex (heet water) helaas blijft er een vettig laag op zitten. Wat voor een mogelijkheden zijn er nog meer (behalve nieuwe mat kopen)

Pjotr

Geplaatst door Pjotr (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

toctoc (0) PRO, 19 jaar geleden

schoonmaken met remmenreiniger van wurth en droogblazen met perslucht.Wel even op een klein plekje uitproberen of er geen kleurverschil ontstaat.

Pjotr (0), 19 jaar geleden

Beste mensen,
Sorry was vergeten de oplossing te mailen.

(schoonmaken met remmenreiniger van wurth en droogblazen met perslucht.Wel even op een klein plekje uitproberen of er geen kleurverschil ontstaat.)

was helaas niet de oplossing, wat wel?
Ik heb de mat naar de stomerij gebracht. Er werd van tevoren gezegd geen garantie, oke, bij het afhalen werd de verhaal uit de doeken gedaan. Ze hadden hem eerst gewassen. Resultaat. olievlek door heel de mat, toen besloten tot chemisch reinigen, ze zijn een uur bezig geweest om de machine te ontdoen van alle rubber resten die geheel van de onderkant van de mat verdwenen waren. Ik heb nu een matje die ik als wc matje kan gebruiken hahahahhahha Het leuke Ford embleem bleef intact. Conclusie van verhaal is dus: Olie in de mat gooi hem weg toch bedankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.