Ford Scorpio: Scorpio 98: kachel wordt niet warm

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i

Heb sinds kort een Ford Scorpio Wagon uit 1998. De kachel wordt maar niet warm. Nou kreeg ik op een ander forum het advies om een vaatwasserblokje in het koelreservoir te gooien om een eventuele verstopping in de kachelradiator op te lossen. Enig idee of dit werkt?
Zo niet, wat zijn de eventuele kosten voor het wisselen van een kachelradiator bij dit type?

Ulwembu

Geplaatst door Ulwembu (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Scorpio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BaB (0), 17 jaar geleden

heb hetzelfde probleem gehad met mijn vorige wagentje een peugeot 205 van 1992
bij het nader bekijken van het probleem bleek de kachel gewoon lek. al eens gekeken in het expansievat of er genoeg water in zit?

Ulwembu (0), 17 jaar geleden

Maar dan zou ik toch vloeistof in de wagen moeten hebben?

robbie10005 (0), 17 jaar geleden

heb het probleem ook gehad met een ouder model uit 1993
gewoon de slangen eraf gehaald een doorgespoeld zat gruis in is vaker teuggekomen paar keer het systeem moeten spoelen.
of hij moet helemaal dichtzitten maar dat merk je met de slangen eraf moet je ze met de tuinslang goed door kunnen spoelen succes

ufotje (0), 17 jaar geleden

ja ik heb het zelfde probleem gehad met de mijne naar veel doorspoelen en verstoppingen van gruis en roest water en van die busjes voor ontstoppers en reingings middel was het voor een paar dagen opgelost nu heb ik maar bij de kachel de slangen eens omgewisseld in de motorruimte en ik moet zeggen het help in iedergeval

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Scorpio of stel zelf een nieuwe vraag.