Ford Focus: vermogen ford focus 1999 1.8 td

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 tdi 66kw

hallo, ik heb een ford focus van 1999 1.8 turbo diesel, een tijd gelede is de injectiepomp vervangen(was stilgevallen en vervangen in ford garage, bosch pomp) maar heeft minder vermogen als ervoor. nu ik heb gehoord dat de pomp mss nog op 55kw staat ipv 66kw of ligt dit aan iets anders?
grts

stiefke

Geplaatst door stiefke (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik zou even terug gaan naar de garage, hij kan idd electronisch niet lekker ingeregeld zijn, maar wat aannemelijker is is dat de pomp niet lekker op tijd staat.

stiefke (0), 13 jaar geleden

[quote=Sloopkogel]Ik zou even terug gaan naar de garage, hij kan idd electronisch niet lekker ingeregeld zijn, maar wat aannemelijker is is dat de pomp niet lekker op tijd staat.[/quote]
ja da ook nog zon probleem, ik ben al naar ford garage geweest nix gevonden, naar motoreco (dieselpomp en motorrevisie) ook nix gevonden heeft alles nagezien met computer enz...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.