Honda Accord: aAANDMPEN VAN DE RUITEN

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18I VTEC

hOI BIJ DIT WEER DAMPEN DE RUITEN HEEL SNEL AAN. EN KAN ZE ENKEL ONTDAMPEN MET DE AIRCO OP MAXIMUM. HEBBEN JULLIE EEN IDEE HOE IK DIT KAN OPLOSSEN?

BEDANKT cARL

VANDE VELDE CARL

Geplaatst door VANDE VELDE CARL (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Accord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Veel vocht in de lucht nu, en misschien stap je ook nog eens vaak in de auto met natte kleren etc, via de airco wordt inderdaad de boel sneller droog, omdat de airco damp uit de lucht haalt voor het de auto ingaat.

Mocht ht echt overdreven zijn, controleer dan op lekken van regenwater, lekkende kachelradiator etc.
Langere ritten met de kachel aan droogt de auto ook beter op als korte ritten.

Cor

Bob1332 (0), 17 jaar geleden

Vochtvreter continue een paar weken in je auto zetten helpt ook goed, moet je eens opletten hoeveel vocht je dan onttrekt aan het interieur van je auto.

JanPoloRijder (0), 6 jaar geleden

Wat ook kan is een ex schade auto. Lekkende dichtingen waardoor regenwater naar binnen kan. Ook eens in de kofferbak bij het reservewiel kijken. Als daar water in staat, zorgt dat ook voor zeer veel condens op de ramen. Oplossing is kapotte rubbers vervangen, dichtkitten van achterlichten e.d. Vooral ook eerst opsporen waar het water vandaan kan komen.

Hans4040 (330) PRO, 6 jaar geleden

JanPoloRijder, dit topic is bijna 12 jaar oud....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Accord of stel zelf een nieuwe vraag.