Honda Cr-V: afslaan honda CR-V

Bouwjaar: 2000

ik heb een honda cr-v van een klant staan. Als de auto koud is en je remt af dan slaat de motor af. Het is een automaat. Je kan de auto daarna gewoon weer starten. Auto is al bij de dealer aan de computer geweest. de computer geeft geen fouten aan. We hebben alle vacuumslangen nagekeken waren allemaal goed. Gasklephuis helemaal gereinigd. Iemand nog een idee?

rob9903

Geplaatst door rob9903 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Bird (0) PRO, 19 jaar geleden

Als het een lpg auto betreft dan zou je de klepspeling even moeten controleren.

theo geense (0) PRO, 19 jaar geleden

Stationair regelklep reinigen eacv (klep)Al een keer gehad.

rob9903 (0) PRO, 18 jaar geleden

het probleem is eindelijk opgelost. Er zat een verbrande klep in het blok. kleppen vervangen en kop gereviseerd. Auto loopt weer perfect.

groeten rob

Brandwijk (0), 16 jaar geleden

Wij hebben hetzelfde probleem (afslaan van de auto in de bocht) met een honda CRV van 2005 met een Prins VSI installatie. Onze vraag is of het probleem zich na het vervangen van de kleppen en de koprevisie nog heeft voorgedaan? Wat betreft de koprevisie, zijn er toen kleppen en klepzittingen ingestoken die bestand zijn tegen LPG? Of is het reinigen van de eacv alleen voldoende?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.