Honda Cr-V: CR-V 2007 fluitend geluid bij bepaald toerental

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Sinds enige tijd valt het mij op de onze CR-V een zacht/heel flauw fluitend geluid maakt. Je hoort het alleen in de 6e versnelling, en dan bij een vrij laag toerental (moet even kijken welk toerental precies). Maar wanneer je in de 6e versnelling gebruikt en dan 105/110 km per uur gaat, dan hoor je het. In zijn 5 hoor je het dus niet bij deze snelheid. Ga je nu harder rijden in zijn 6, dan is het geluid er niet.

Al met al niet heel storend, maar ben wel benieuwd wat dit kan zijn. Volgende maand gaat de auto naar de dealer voor een (grote) beurt. Als iemand hier tips heeft om het op te (laten) lossen dan hoor ik dat graag.

Racoon

Geplaatst door Racoon (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gismo (0), 11 jaar geleden

Dat zelfde geintje heb ik ook ,maar bij mij doet hij dat altijd ,volgens mij heeft het iets met de snaar te maken. Volgende week ook even naar de garage ,laat mij het even weten wat er bij jou uit is gekomen.

Racoon (0), 10 jaar geleden

Twee weken terug heeft de CR-V de 120.000 beurt gekregen. Hierbij is ook de DPS vloeistof en versnellingsbak olie vervangen: het geluid is verdwenen!

Las in een ander topic dat ook de banden een geluid zouden kunnen veroorzaken bij grof profiel, wel ik heb 5 maanden terug 4 nieuwe Continental 4x4 M+S banden onder de auto laten monteren, en deze produceren bij mij vrijwel geen bandengeluid.

Groet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.