Honda crv: lawaai uit lpg verdamper

Bouwjaar: 2000

Deze auto maakt een vreemd geluid bij lage toeren bijv. wegrijden vanuit stilstand.Alleen op lpg en als het vacuum slangetje van de verdamper gehaald wordt is het weg.Het is een systeem van AG. KMstand is 110.000 Weet iemand of dit normaal is bij dit systeem of is de verdamper aan vervaning toe?

Bird

Geplaatst door Bird (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda CR-V? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat is het voor een geluid? Misschien is het membraam in de verdamper wel gescheurd.

Bird (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is een laag geluid alsof er iets resoneerd.Ik dacht eerst het inlaatspruitstuk ,hier zit een soort resonantiekamer op maar als deze eraf is blijft het geluid.En de verdamper zit vast aan de carrosserie daardoor wordt het geluid versterkt.Het klinkt inderdaad alsof de verdamper stuk is maar de auto rijdt verder goed en het verbruik is ook niet abnormaal.Bij koude start valt het nog wel mee maar als de motor warm wordt is het heel duidelijk te horen.

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Welk type AG instalatie is het?

Bird (0) PRO, 19 jaar geleden

Even ter informatie ,ik heb de verdamper in wat rubber bevestigd zodat er geen contakt is met de carrosserie (alleen de gasleiding)en het geluid is in de auto niet meer te horen.

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Goeie oplossing alleen haaks op de inbouwvoorschriften van de RDW.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda CR-V of stel zelf een nieuwe vraag.