Honda honda prelude: ombouw naar turbo

Bouwjaar: 1992

ik heb een prelude met motercode f20a4. Hier wil ik een turbokit op bouwen en die zijn er ook genoeg te krijgen maar: De kit zal niet voldoende zijn want voor zover ik weet kun je niet zomaar een turbo op een atmosferische moter zetten dit in verband met de eindcompressie. Nou ben ik op zoek naar een website waar de mannier van ombouwen wordt omschreven, misschien weet iemand een goede site.

raymond9334

Geplaatst door raymond9334 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Prelude? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

BertK (0), 19 jaar geleden

Misschien bestaat er een Nederlandse Honda-club oid... zoek eens op met Google, als je geluk hebt staat daar wel wat. Als ze een forum hebben, zou ik daar even kijken. Krijg je bij aankoop van die turbo-kit eigenlijk geen aanwijzingen hoe je die erop moet zetten?

raymond9334 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik heb al diverse sites gehad maar er is niet een site waarin omschreven wordt hoe het technisch allemaal in elkaar steekt.
volgens mij moet namelijk de compressie naar beneden gebracht worden. De turbokit zal,lijkt mij, wel geleverd worden met inbouw aanwijzing en anders is dat nog geen probleem, maar er zitten b.v. geen andere zuigers bij om de eindcompressie naar beneden te krijgen.

BertK (0), 19 jaar geleden

http://preludeteamholland.cjb.net/

dat is de site van Prelude Team Holland... als ik jou was, zou ik me daar op het forum inschrijven en vragen. Zij zijn de Prelude-experts ;) Succes

raymond9334 (0) PRO, 19 jaar geleden

he bedankt voor je reacties ik zal even checken of ik daar wat info kan krijgen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Prelude of stel zelf een nieuwe vraag.