Honda Civic 1994: Raam Mechaniek Rechts

Bouwjaar: 1994

Hallo... ik heb een Honda Civic Coupe gekocht uit 1994... toen ik hem kocht deed alles het goed... maar na een tijdje... het raam van de passagiers kant ging heel langzaam omhoog.. later ging hij helemaal niet meer omhoog en hem ik hem een beetje moeten helpen... maar nu zit het raam dus vast... hij gaat niet meer naar beneden of omhoog... nou heb ik gekeken maar ík heb er ook niet zoveel verstand van en kon er dus niks aan zien... kan iemand mij helpen? het zijn trouwens electrische ramen.. en je hoort de motor wel...

MVG
Bert

bertjuh1239

Geplaatst door bertjuh1239 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo bert...

dit is helaas een bekende honda kwaal, dit is op te lossen door het raam mechanisme compleet te gaan vervangen, als ik het nog goed heb is deze niet los verkrijgbaar slechts enkel compleet met raammotor... de kosten van dit onderdeel bedragen rond de 255,- euro... oepssss!! happy! met honda.

paul,

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Sommige garage houders willen je matsen zij kijken of er een bij een autodemontagebedrijf ligt. Dat is vast een stuk goedkoper. Dan kun je vast nog wel happy rijden.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

dit onderdeel van de sloop halen is in de meeste gevallen mispoes!, gezien de nieuwprijs van dit onderdeel zijn ze gebruikt vandaar niet aan te slepen.

paul,

bertjuh1239 (0), 18 jaar geleden

Heb er even goed naar gekeken... alle rubbers ingesmeerd en om een of andere wijze rolt hij gewoon... zal er wel iets met de rubbers geweest zijn...

Hij doet het iig weer..
Dank voor de reacties!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.