Honda Civic: Rammelend geluid linksvoor Honda Civic Hybrid 2008

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 Vtec

Dag allen,

Ik heb sinds kort een erg fijne auto, namelijk een Honda Civic Hybride. De wagen rijdt prima alleen als ik over kleine hobbeltjes rijd of bij kleine drempels hoor ik een rammelend geluid linksvoor. Het is hinderlijk en vooral omdat de rest van de auto zo stil is. Ik hoor het alleen bij kleine hobbeltjes. Ik hoop dat het niet een ernstig probleem is...

Alvast bedankt voor een eventueel antwoord.

Michiel

Michiel7808

Geplaatst door Michiel7808 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Pivavar (45), 12 jaar geleden

Heb je misschien wat meer info? Verandert het met sturen, met remmen, meer of minder belading? Schokbrekers willen wel eens een tikje laten horen.

Michiel7808 (0), 12 jaar geleden

Het is niet meer of minder bij extra belading. Het is vooral bij kleine hobbeltjes en het klinkt best hard door, een rammelend geluid. Als ik fel stuur hoor ik het lichtjes.. Vooral kleine hobbeltjes zorgen voor herrie...

Vutter1 (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik denk dat het verbindingsstangetje welke aan de stabilisatorstang zit stuk is. "Één van de twee kogeltjes heeft ruimte.Ook een fuseekogel kan lelijk doen.Dit alles te controleren als de auto op zijn "poten staat", bijvoorkeur op een brug, en dan met een bandijzer o.i.d. de mogelijke speling controleren.
M.V.G. en Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.