Honda Civic: spontaan afslaan

Bouwjaar: 1992

Hallo mijn honda heeft kuren nu staat die buiten te draaien,en is nog niet afgeslagen maar vanmiddag is die 7 keer onder het rijden afgeslagen,en als die afslaat branden er ook geen lampjes pas als ik even wacht en de sleutel terug draai brand alles weer en kan ik weer rijden,nu heb ik gezien op het forum dat de brandstofpomp relais nog al problemen geeft,waar zit die eigenlijk,zit die onder bij het zekeringen kast of op een andere plaats.bestaat er ook zo iets als een systeem relais want ik denk dat ook hij problemen kan geven,om dat als de motor afslaat er ook geen lampjes branden,dus denk ik dat de voeding ook weg is.Als ik het systeem uitlees via de knippercode's geeft die dan ook een storing aan van het relais of niet en slaat die de storingen op in het geheugen.wie kan mij helpen want die auto moet maandag weer rijden.v.g alan

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Civic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tinus11474 (0), 18 jaar geleden

het contactslot is meschien de boosdoener.

Robkarso (0), 18 jaar geleden

Ik had die zelfde probleemje,als die van jou.Toen heb ik die hoofd zekering vervangen.probleem opgelost.zit onder de moterkap,een vierkant kasje.het is een rode kleur 50 ampere.ik hoopt dat ik je hier mee hebt verholpen.

Groetjes Rob.

Maarten6801 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik heb het ook n keer meegemaakt, toen was het relais van de brandstofpomp kapot

THEFXR (0), 17 jaar geleden

je kan een 2dehands contactslot laten bezorgen door van deijne in volkel, vervangen en je problemen zijn verdwenen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Civic of stel zelf een nieuwe vraag.